❤︎ Vanaf € 75,00 gratis verzending ❤︎ Levering Nederland & België ❤︎ Snelle levering ❤︎ Wisselende collectie

Retourneren

Retourneren

Je kunt bij ByDeems altijd je (gedeeltelijke) bestelling retourneren, mits deze voldoet aan onderstaande retour regels. Het retourneren van een (gedeeltelijke) bestelling dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling plaats te vinden. Wil je een (gedeeltelijke) bestelling retourneren? Stuur dan een mail naar info@by-deems.com met daarin een verzoek tot retournering inclusief naam en ordernummer. Vervolgens krijg je van ByDeems een retourformulier inclusief retourlabel gemaild binnen 24 uur. Dit retourformulier dien je volledig ingevuld bij de te retourneren (gedeeltelijke) bestelling toe te voegen. De retourkosten zijn voor eigen rekening, houd hier rekening mee. Deze zullen worden verrekend met het terug te betalen bedrag van de geretourneerde (gedeeltelijke) bestelling.

 

Retour regels

  • Retourartikelen dienen aangemeld te zijn via email bij ByDeems.
  • Retourartikelen dienen compleet te zijn.
  • Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.
  • Retourartikelen dienen in originele staat te zijn (met aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking).
  • Is het artikel door jouw toedoen beschadigd, gedragen of bijvoorbeeld gewassen, dan zal ByDeems het geretourneerde artikel niet accepteren en terugsturen aan koper, alle hieruit voortkomende kosten zullen voor rekening van koper zijn.

 

Artikelen die wij niet retour kunnen nemen

  • Sieraden (om hygiënische redenen).
  • SALE artikelen.

 

Lever jouw retourpakket in bij een DHL punt bij jou in de buurt en bewaar het afgiftebewijs/verzendmail. Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. 

 

Wanneer en hoe worden de geretourneerde artikelen terugbetaald

ByDeems betaald uiterlijk binnen 9 dagen, na ontvangst en controle van de retourzending, het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wanneer ByDeems de retourzending niet heeft ontvangen binnen een termijn van 14 dagen na het verzenden van het retourformulier inclusief het retourlabel en je kunt aantonen dat je de retourzending binnen 14 dagen hebt afgegeven bij een DHL punt, dan betaald ByDeems het bedrag van de retourzending terug op het moment dat de artikelen door ByDeems zijn ontvangen, met een uiterste termijn van 1 maand. Mocht de retourzending 1 maand na het toesturen van het retourformulier inclusief het retourlabel niet ontvangen zijn door ByDeems, dan weigeren wij het pakket. Wij storten dan geen geld meer retour.

 

Wat te doen bij een klacht over een bestelling

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij je aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te controleren. Heeft ByDeems je per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via onze e-mail info@by-deems.com, je ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord en eventueel een klachtenformulier inclusief retourlabel. Vervolgens stuur je het beschadigde of onjuiste artikel retour. Schrijf op het toegestuurde klachtenformulier zo nauwkeurig mogelijk de aard van de klacht. Op deze manier kunnen wij de klacht zo goed mogelijk in behandeling nemen.


Wil je een vervangend artikel, geef dit dan aan op het klachtenformulier. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is, dan ruilen wij het artikel om. Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op via info@by-deems.com. Een klacht die niet gemeld is, wordt niet in behandeling genomen.